Je eigen chalet of stacaravan aan het in Utrecht

Een eigen chalet of stacaravan aan het water in een natuurlijke omgeving en tegelijkertijd dichtbij alle voorzieningen van de Randstad. Dat kan bij Chalet & Bungalowpark De Veenplassen tussen de de Loosdrechtse Plassen en de plaats Utrecht. Vanuit je eigen tuin lekker vissen en genieten van rust en vrijheid. Op het park is tevens in ruime mate vertier aanwezig voor kinderen.

Vissen en zwemmen voor je eigen deur

Chalet & Bungalowpark de Veenplassen is gelegen in de Bethunepolder, midden in het Noorderpark nabij Maarssen, ten zuiden van de Loosdrechtse Plassen. Als je meer wilt dan een hengeltje uitgooien bij je eigen chalet of zwemmen voor je eigen deur, heb je dus veel mogelijkheden om van waterrecreatie te genieten. Bijvoorbeeld als jezelf van varen houdt met je eigen of een gehuurde boot, maar je kunt natuurlijk ook gaan waterski├źn of wakeboarden.

Ook als je het vertier buiten het water zoekt is er voldoende te beleven. Het gebied leent zich uitstekend om te fietsen en te wandelen door een prachtig gevarieerd polderlandschap. Met een eigen chalet of stacaravan in dit waterrijke gebied geniet je van de vele molens, maar bijvoorbeeld ook van kastelen en forten. Dit alles in een afwisselend bos- en weidelandschap tussen de meren en rivieren.

Voor overig vertier buiten de deur zijn er vele mogelijkheden. Gezellig met de familie bowlen of als je iets meer spanning zoekt, lekker karten. Het kan allemaal in de nabije omgeving van Chalet & Bungalowpark De Veenplassen. In het gezellige plaatsje Maarssen aan de Utrechtse Vecht kun je een heerlijk hapje eten of een terrasje pakken.

Voor kinderen is er op het park in ruime mate vertier te vinden. Er is een voetbalveld, er zijn meerdere speeltoestellen en er is een trampoline. En in de zomer kunnen de kids natuurlijk heerlijk zwemmen. Als ze van ook nog eens vissen houden, is het natuurlijk helemaal een paradijs.

Chalet & Bungalowpark De Veenplassen heeft een oppervlakte van ongeveer zevenenhalve hectare. Op het park vind je stacaravans, chalets en bungalows/zomerhuisjes. Allemaal op zeer ruime plaatsen van 150 tot 200 vierkante meter, voorzien van water en elektra en met mogelijkheden tot telefoon- en internetaansluiting. De directe ligging aan het water biedt naast zwem- en viswater voor de deur ook een prachtig uitzicht over het water en de omliggende weilanden.

Je eigen chalet of stacaravan in Utrecht

Voor geïnteresseerden in een stacaravan of chalet in Utrecht zijn er meerdere prachtige objecten beschikbaar op Chalet & Bungalowpark De Veenplassen. Zoek je een mooie ruime stacaravan voor een klein prijsje, dan zul je zeker slagen, maar ook als je op zoek bent naar extra ruimte en comfort zit er zeker iets van je gading je bij.

Voor meer informatie over je eigen chalet of stacaravan aan het water op Chalet & Bungalowpark De Veenplassen kun je een kijkje nemen op de onze website. Naast informatie over beschikbare objecten is er informatie te vinden over het park en de omgeving. Via de contactgegevens op de website kun je altijd contact opnemen om nadere informatie op te vragen over de mogelijkheden een chalet of stacaravan te kopen. Wie weet breng jij in de toekomst je vrije tijd door op dit prachtige bungalowpark bij Utrecht.